Önnek ajánljuk!

A polikarbonát eltolható teraszfedések egyre szélesebb körben kezdenek elterjedni, hiszen kiválóan alkalmasak teraszok lefedésére, anélkül, hogy elzárnánk magunkat a természettől, ugyanis bármikor pár mozdulattal könnyedén eltolhatjuk. A teraszfedés eltolása nem jelent gondot sem kicsiknek, sem idősebbeknek.

Nem kell féltenünk többé kerti bútorainkat, és nem kell őket különböző tároló helyiségekbe zsúfolnunk. Tökéletesen védettek lehetnek egy eltolható teraszfedés biztonságában. Így a kerti bútorok sincsenek kitéve folyamatosan a napnak a polikarbonát UV-stabilizált tulajdonságának köszönhetően és az évek során kevésbé roncsolódnak, ritkábban kell őket lecserélni.

Akár esőben is lehet élvezni a terasz adta lehetőségeket (jakuzzi, grill, baráti beszélgetés, stb.). Különös előnyük, hogy ha kisüt a nap, egyszerűen eltoljuk, és nem kell szenvednünk az iszonyatos hőségtől.

A vázszerkezet masszivitásának és az ívelt kialakításnak köszönhetően a téli hó sem okoz gondot.

Tisztításuk sem igényel különösebb erőfeszítést, kerti locsolótömlővel, vagy magasnyomású mosóval tisztíthatók. Dörzsölni, vegyszerrel tisztítani viszont nem ajánlott.

Nagy előnyük, hogy kulcsra zárhatóak! Így értékeinket is védik.